سوالات متداول

سوال از شما، پیدا کردن جوابش از ما در کمترین زمان و کاملترین حالت با اطمینان و در صورت امکان با آموزش تصویری آن. کاربر گرامی لطفاً سوالات خود را در ذیل جستجو نمایید.
اگر موجود نبود بصورت تیکت یا از پایین همین صفحه طرح موضوع نمایید، تا به آن در اولین فرصت پاسخ داده شود.

سوالات مرتبط با طراحی وب سایت.

وب، به فضای آنلاین متشکل از میلیون ها ، بلکه میلیاردها سایت اینترنتی گفته می شود. در واقع به مجموعه سایت های اینترنتی مختلف ، که در سراسر دنیا و به زبان های گوناگون و به منظور ساماندهی موضوعات و خدمات مختلف ساماندهی شده اند ، وب گفته می شود. وب بستری از به هم پیوستن شبکه های کامپیوتری مختلف به منظور به اشتراک گذاری محتوا می باشد ، اما سایت ، یکی از واحدهای کوچک تشکیل دهنده این رسانه جهانی است. در حقیقت ، به بستر یا رسانه ای که وب سایت های اینترنتی بر روی آن قرار گرفته اند وب گفته می شود. در مقام مثل : سایت های اینترنتی ، مانند شبکه های تلویزیونی مختلف می باشند ، در حالی که وب ، همانند صدا و سیما یا ماهواره هاست که تعداد زیادی شبکه را همزمان پخش و منتشر می نماید.

وب سایت اینترنتی، در واقع جنبه مجازی شما محسوب می شود. این بدین معناست که اگر شما می خواهید در دنیای مجازی، وجود و حضور داشته باشید، صرفا یک راهکار خواهید داشت و آن نیز بهره مندی از یک وب سایت اینترنتی است. چرا که آمارهای مختلف، نشان می دهد، هر روزه سهم حضور انسان ها در دنیای مجازی فزونی یافته و از سهم دنیای فیزیکی کاسته می شود. بنابراین، حضور سریعتر شما در دنیای مجازی به معنای سابقه و تجربه شما بوده و آشنایی بیشتر شما با قواعد زندگی در دنیای مجازی را موجب می گردد. جدای از این موضوع، وب سایت های اینترنتی از جنبه های مختلف، کاربردی و لازم هستند. هم از جنبه تبلیغ و برندسازی، هم از جهت درآمدزایی و افزایش درآمد، هم از جنبه معرفی و اطلاع رسانی جزء ملزومات زندگی امروزی محسوب می شوند.

هر وب سایت اینترنتی بر روی یک دامنه راه اندازی می شود، اما وب سایت، هم معنی دامنه نیست! در واقع دامنه نام یک وب سایت اینترنتی است و به این نام نیز شناخته می شود، به عنوان مثال، من به عنوان نویسنده این متن دارای یک نام منحصر به فرد هستم (امین) که من را از سایر افراد جامعه متمایز می کند، اما همه وجود من خلاصه در این نام نمی شود و جنبه های زیاد دیگری از وجود من، مانند شخصیت، خلقیات، چهره ظاهری و … هستند که کلیت وجود من را شکل می دهند، ولی به وسیله نام من توصیف نمی شوند. به هر حال نام یک وب سایت اینترنتی نیز که دامنه یا دامین نامیده می شود، صرفا یکی از جنبه های یک وب سایت اینترنتی است.  اما یک سایت، از جنبه های زیاد دیگری همانند تمپلت گرافیکی، کدهای برنامه نویسی، پایگاه داده، فایل های عکس و فیلم و … تشکیل شده است.

سایت های اینترنتی تا کنون در 3 نسل، طبقه بندی شده اند. اولین نسل از وب سایت های اینترنتی، سایت های وب یا وب 1 هستند. این وب سایت ها معمولا یکطرفه هستند و صرفا اطلاعات سایت توسط تعداد محدودی مدیر، تامین شده و توسط بازدید کنندگان مشاهده می شوند. پس از این نسل از وب سایت های اینترنتی، وب 2، بروز و ظهور کرد. وب 2 یا وب مشارکتی، در واقع نسلی از وب محسوب می شود که اطلاع رسانی را از یک روند یکطرفه به یک حرکت مشارکتی تبدیل نمود. این بدان معناست که محتوای سایت توسط کلیه کاربران و بازدیدکنندگان تامین شده و خود کاربران سایت نیز سهم موثری در تولید و ساماندهی محتوای سایت خواهد داشت. وب 2 از نظر فنی نیز با آژاکس یا رفرش لس شدن وب سایت ها شناخته می شود به شکلی که بدون نیاز به بارگذاری صفحات جدید، صرفا بخشهایی از صفحه که تغییر کرده اند بارگذاری خواهند شد. این به معنی افزایش بالای سرعت بارگذاری و لود صفحات یک وب سایت اینترنتی می باشد. وب 3 یا وب معنایی، به وب سایت های هوشمندی گفته می شود که محتوا و مخاطبین خود را شناخته و بر اساس هوش مصنوعی و مکانیزم های داده کاوی بکار رفته در نرم افزار، تصمیم گیری کرده و محتوای خود را متناسب با سلیقه و نیاز مخاطب نمایش می دهد. وب سایت های نسل 3، به دلیل پیچیدگی زیاد فنی، هم اکنون تعداد کمی از سایت های تحت وب را شامل می شود.

وب سایت های اینترنتی را می توان از جهات مختلف طبقه بندی کرد. از جنبه کارکرد کلی سایت می توان سایت ها را به دسته های : وب سایت های اطلاع رسانی، وب سایت های تجارت الکترونیک، وب سایت های فروشگاهی، وب سایت های کاربردی، وب سایت های تفریحی، وب سایت های شبکه اجتماعی، وب سایت های علمی و … دسته بندی نمود ولی سایت ها را می توان از جنبه های فنی نیز طبقه بندی کرد، مانند سایت های داینامیک، سایت های استاتیک و …، همچنین یک سایت اینترنتی را می توان از لحاظ نسل نیز دسته بندی کرد، مثلا سایت های وب یا وب 1، سایت های وب 2 و یا وب سایت های وب 3، البته سایت های اینترنتی، از جوانب دیگری نیز قابل تقسیم بندی هستند، اما کمتر به این دسته ها شناخته می شوند!

سایت های اینترنتی از لحاظ روش طراحی، به دو دسته طراحی سایت استاتیک و طراحی سایت داینامیک تقسیم بندی می شوند. طراحی سایت استاتیک به معنای طراحی سایت به شکلی است که بعدها اطلاعات سایت، توسط خود مدیر قابل تغییر نباشد. در واقع، در اینگونه از وب سایت ها، هرگونه تغییر، وابسته به شرکت طراح می باشد، اما در سایت های داینامیک، تغییرات توسط مدیر سایت و بدون نیاز به داشتن دانش عمیق فنی انجام پذیر است. کلا طراحی سایت های استاتیک، منسوخ شده و هم اکنون تنها برای سایت هایی استفاده می شود که بعدها اطلاعات آن هیچ تغییری نخواهد کرد، به عنوان نمونه سایت مربوط به یک فیلم سینمایی، بعدها نیازی به تغییر اطلاعات نداشته و می توان به شیوه استاتیک طراحی کرد. اما در کل طراحی سایت استاتیک، هیچ برتری محسوسی بر طراحی سایت داینامیک ندارد. سابق بر این، می توان قیمت ارزان سایت های استاتیک را دلیل ارجحیت آن بر سایت های داینامیک دانست ولی با بروز و ظهور سیستم های مدیریت محتوا، این خصیصه یا برتری سایت های استاتیک نیز از میان رفت.

سایت های اینترنتی استاتیک به لحاظ فنی و طریقه اجرا به دو دسته تقسیم بندی می شوند، یکی طراحی سایت های HTML و دیگری طراحی وب سایت های فول فلش. در سایت های اچ تی ام ال، تمامی آبجکت ها بر بستر فایل های HTML انجام می شوند و در واقع، همانند فایل های مایکروسافت وورد، طراح سایت استاتیک، فایل های اچ تی ام ال سایت را، تک تک طراحی و بر روی سرور بارگذاری خواهد نمود. اما در شیوه طراحی سایت استاتیک به روش فول فلش، داستان متفاوت است، در این شیوه، یک گرافیست مسلط به فلش، سایت شما را با جلوه های بصری زیبا طراحی و پیاده سازی می کند به شکلی که تمامی آبجکت ها در قالب فایل فلش لود می شود.

سایت های فول فلش، علیرغم طراحی بسیار زیبا و کاربر پسندشان، از دو لحاظ ایراد دارند، یکی کندی و سنگینی سایت و دیر لود شدن آن به ویژه در اتصال های اینترنتی کند، مانند دیال آپ و دیگری عدم کسب رتبه بالا در موتورهای جستجوگر. دلیل آن نیز این است که موتورهای جستجو مانند گوگل نمی توانند محتویات فایل های فلش را خوانده و متوجه شوند. بنابراین سایت های طراحی شده به شیوه فول فلش، معمولا از جذب بازدیدکننده از کانال موتور جستجو و کسب رتبه بالا در سرچ انجین ها مانند گوگل محروم هستند. اما بزرگترین حسن شان زیبایی بصری و جذابیت آنها خواهد بود. اینگونه وب سایت ها برای سایت های پرزنت که صرفا قرار است در جلسات خاصی و در مقابل مدیران بارگذاری شود، سایت های مطلوبی هستند.

وب سایت های داینامیک از دو نوع کلی هستند، یکی وب سایت های فلش داینامیک و دیگر وب سایت های مبتنی بر برنامه نویسی. در سایت های فلش داینامیک، بستر نمایش اطلاعات سایت، ادوب فلش می باشد و معمولا این وب سایت ها، سنگین بوده و دیر بارگذاری می شوند و همچنین در موتورهای جستجوگر رتبه مناسبی کسب نمی کنند، ولی در عوض زیبا و جذاب هستند. اما وب سایت های مبتنی بر برنامه نویسی، زودتر بارگذاری شده و شانس کسب رتبه بالا در موتورهای جستجوگر را دارا هستند. اما به لحاظ کلی سایت های فلش داینامیک بیشتر برای سایت هایی که جنبه کاتالوگ معرفی محصول داشته و یا سایت های شخصی، سایت های هنری و امثال آن مناسب ترند و سایت های داینامیک برای پرتال های سازمانی، سایت های خبری، سایت معرفی شرکت ها و از این قبیل سایت ها مناسب ترند.

وب سایت های اطلاع رسانی به دو دسته درون سازمانی یا تحت اینترانت و پرتال های اطلاع رسانی سازمانی یا برون سازمانی یا اینترنتی تقسیم بندی می شوند. وب سایت درون سازمانی، صرفا در شبکه داخلی سازمان دیده می شود و یا اگر در خارج از سازمان نیز به آن دسترسی وجود دارد، بعد از وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور اطلاعات را منتشر می کند. این پرتال ها میزبان اطلاعاتی از قبیل فیش حقوقی کارمندان، نظرسنجی های درون سازمانی، بخشنامه های داخلی، اخبار و اطلاعیه های روابط عمومی، پوشش تراکنش های بین همکاران و … برای کارمندان و کارکنان سازمان می باشند. اما وب سایت های اطلاع رسانی یا پرتال های سازمانی، بیشتر نسبت به انتشار اطلاعات عمومی سازمان و اخبار و اطلاعیه های سازمان برای ارباب رجوع فعالیت می نمایند. اغلب من و شما عادت به مشاهده و کار با پرتال های برون سازمانی داریم و پرتال های اینترانت سازمان ها بیشتر از درون خود سازمان و تحت شبکه داخلی ایشان در دسترس می باشد.

وب سایت های اینترنتی از لحاظ تجاری نیز به سه دسته کلی تقسیم می شوند،  B2C، B2B، C2C. سایت های بی تو سی، سایت هایی هستند که شرکت ها و تجار به مردم (Business-to-consumer) ارائه خدمات یا محصولات می نمایند. در این نوع از سایت ها، شرکت ها محصولات یا خدمات خود را برای عرضه مستقیم به مصرف کننده، در معرض فروش قرار می دهند. دسته دیگر از سایت ها B2B ها هستند که شرکت ها و تجار، محصولات شان را بین یکدیگر مراوده می نمایند (Business-to- Business)، در اینگونه از سایت های اینترنتی، یک شرکت، کارخانه یا تاجر اعلام می نماید، من این محصولات و خدمات را ارائه می نمایم و به این محصولات و خدمات نیاز دارم. یک شرکت یا کارخانه دیگر نیز همین را بیان می نماید و سیستم، محصولات یکی از ایشان را که نیاز دیگری است، به هر دو نفر اطلاع ی دهد. در نظر بگیرید که یک کارخانه تولید نوشابه به مقدار زیادی شکر نیازمند است، این نیاز خود را بیان نموده و سیستم بی تو بی به تمامی عرضه کنندگان شکر، این موضوع را اطلاع رسانی خواهد کرد. دسته دیگر از سایت ها نیز سایت های سی تو سی هستند (consumer-to- consumer) که افراد اشیاء و اقلامی را که متعلق به خودشان است، به شکل نو (تولید دستی خودشان، مانند صنایع دستی) و یا دست دوم (مانند گوشی موبایل دست دوم)، برای فروش، عرضه می کنند. در این شرایط، سایر افراد قیمت های پیشنهادی خود را بیان کرده و بر سر خرید توافق می کنند.

سایت های کاربردی بینهایت زیادی در وب وجود دارند، اما صرفا چند نمونه از آن را بیان می کنم، سایت های اطلاع رسانی سازمان ها و شرکت ها که به جای مراجعه حضوری می توان از آن ها دریافت اطلاعات نمود. سایت های برگزاری مناقصه و مزایده، که لیست مناقصات و مزایدات را منتشر کرده و شرکت ها از طریق عضویت در آنها می توانند در مناقصات و مزایدات زیادی شرکت نمایند. سایت های ثبت نام اینترنتی دانشجویان، که کار ثبت نام و دریافت مدارک ایشان را بسیار راحت نموده است. سایت های کاریابی برای برقراری ارتباط بین کارجو و کارآفرین و سایت های بانکی که کلیه خدمات بانک را به شکل آنلاین و غیر حضوری ارائه می نمایند.

به سیستم های مدیریت محتوا یا نرم افزار مدیریت محتوا، سی ام اس که فارسی CMS می باشد نیز گفته می شود، همچنین برخی از افراد از این نرم افزارها به نرم افزار سایت ساز نیز یاد می کنند، این واژه در زبان انگلیسی به Content Management System معروف است و به رسم مرسوم چشم آبی ها مخففی نیز برای آن درست شده که به آن، CMS گفته می شود. البته به لحاظ فنی سیستم مدیریت محتوا با پرتال تفاوت های زیادی دارد، ولی در ایران به اشتباه گهگاه این دو را معادل یکدیگر قرار داده و به آن، پرتال یا پورتال نیز گفته می شود.

نه، هرگونه نرم افزاری که میزبان اطلاعاتی است که بعدها می توان از آن پرس و جو انجام داد و اطلاعات را واکشی نمود، به شکلی سیستم مدیریت محتوا محسوب می شود، اما سیستم مدیریت محتوا امروزه از یک عبارت مفهومی به یک واژه شناخته شده تبدیل شده و تکرار استفاده از آن برای سیستم های مورد استفاده برای راه اندازی وب سایت های اینترنتی، موجب شده که به محض به کار بردن این واژه، سیستم های مرتبط با وب سایت های اینترنتی در ذهن تداعی شود.

پرتال یا پورتال، در واقع همانگونه که از نامش پیداست، درگاه ورودی یک سازمان یا تجارت محسوب می شود. البته خود عبارت پورتال نیز به معانی زیادی به کار می رود، مثلا وب سایت هایی که مانند یاهو میزبان اطلاعات بسیار زیادی در درون خود می باشند و در زمین های مختلف اقدام به انتشار محتوا نموده اند. اما در ایران معمولا به سایت های سازمانی که یک نوع یکپارچگی بین سیستم های مختلف سازمان را فراهم آورده است، پرتال می گویند. در پورتال های سازمانی، معمولا دیتابیس نرم افزارهای درون سازمانی با پرتال داخلی یا سایت اطلاع رسانی سازمان مرتبط شده و تمامی پرس و جوهایی که مدیران قصد در اختیار قرار دادن آن را دارند، پس از کسب مجوز (مثلا با لاگین)،  در اختیار افراد قرار می گیرد. به عنوان نمونه چنانچه فردی در سایت، یک فرم را پر نماید، بلافاصله اطلاعات آن در دیتابیس مورد نظر در سازمان ثبت شده و نرم افزار مربوطه عملیات درون سازمانی را آغاز می کند. اما سیستم مدیریت محتوا فاقد اینگونه از قابلیت هاست و صرفا برای راه اندازی سایت های اطلاع رسانی مورد استفاده قرار می گیرد. البته نرم افزار داده ورزان، ابتدا یک سیستم مدیریت محتوا بود، اما با افزوده شدن قابلیت هایی از قبیل ارتباط با پایگاه داده سازمانی، ارتباط با وب سرویس های مختلف، فرم ساز و گزارش ساز پیشرفته با قابلیت ارائه نمودار و درج در پایگاه های داده سازمانی، کوئری ساز، فیلد ساز، قابلیت ساز و …، به نرم افزار پرتال مبدل گردید.

سایت ساز، همان عبارت غیر تخصصی و عامیانه سیستم مدیریت محتواست. در واقع بین این دو تفاوت خاصی وجود ندارد و معمولا افراد فنی، این نرم افزار را، به نام سیستم مدیریت محتوا، که برگرفته از Content management system (معادل انگلیسی این واژه) می باشد می شناسند و سایر افراد، این نرم افزار را به نام سایت ساز صدا می کنند. البته برخی از شرکت ها مدعی این هستند که سایت ساز، یک ویزارد راه اندازی اتوماتیک سایت نیز در اختیار کاربر قرار می دهد ولی سیستم مدیریت محتوا اینگونه نیست. اما این تعریف، در ذات این دو تفاوتی ایجاد نمی کند و بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا نیز دارای این ویزارد هستند.

پورتال سازمانی، حداقل باید این امکانات را ارائه نماید. ارتباط با پایگاه های داده سازمانی، روندهای گردش اطلاعات یا گردش کار سازمانی که به ورک فلو معروف است، فرم های دریافت اطلاعات، انواع و اقسام گزارش گیری از فرم های تکمیل شده، تضمین امنیت حداکثری و ارئه انواع فایل های خروجی از اطلاعات وارد شده توسط کاربران. البته یک پورتال می بایست دارای قابلیت های زیاد دیگری از قبیل پوشش پرسنل و چارت سازمانی، قوانین و بخشنامه ها، اخبار و … نیز باشد، اما این قابلیت ها بین سیستم مدیریت محتوا و پورتال مشترک بوده و قابلیت های متمایز کننده این دو نرم افزار محسوب نمی شود.

چیزی تحت عنوان سایت پلان وجود ندارد! اما پلان سایت به مجموعه ای از قابلیت ها به شکل یک پکیج واحد گفته می شود که طی آن، مشتری می تواند سایت مورد نظر خود را انتخاب نماید. به عنوان مثال، پلان اداری به مجموعه قابلیت هایی گفته می شود که برای یک پرتال سازمانی مورد استفاده قرار می گیرد.

یکی از خصوصیات وب 2 این بود که وب مشارکتی شد و کاربران سایت ها در تولید محتوای آن و ارائه سرویس و غیره مشارکت می کردند. در واقع وب2 یک مفهوم و انقلاب کلی در روند وب بود که یکی از این تغییرات، مشارکتی شدن وب بود.

تعرفه ثبت دامنه های ir در حدود 20 هزار تومان سالیانه و تعرفه ثبت دامنه های دیگر نظیر com بر اساس دلار روز می باشد. البته دامنه هایی با مبالغ بالاتر به عنوان مثال دامنه های tv وجود دارند که هزینه ثبت آنها بالاتری از دامنه های معمولی دارند.

تعرفه هاست شما بسته به میزان فضایی که احتیاج دارید می باشد.

پلان اولیه هاستینگ وب سایت از 100 مگا بایت فضا شروع می شود که هزینه آن در حدود 120 هزار تومان سالیانه می باشد. نکته ای که لازم است به آن توجه نمایید آن است هاستینگ قابل ارتقاء می باشد و می توانید با توجه به نیاز وب سایت ارتقاء داده شود. به عنوان مثال برای ارتقاء هاست از 100 مگا بایت به 500 مگا بایت هزینه 80 هزار تومان می باشد. در نتیجه لازم نیست از ابتدای پروژه هزینه زیادی بابت هاست پرداخت نمایید و هاست با کمترین ظرفیت نیز برای راه اندازی وب سایت کافی است.

در صورت که نظر کارفرما بر آن بوده که سایت بر پایه قالب های از پیش طراحی شده طراحی نگردد هزینه در نظر گرفتن طراح برای پیاده سازی قالب وب سایت در حدود 500 هزار تومان می باشد و روال اجرای کار به این صورت می باشد که جلسه ای برگزار می گردد و در آن جلسه کارفرما نیازهای گرافیکی خود را اعلام می نماید و طراح بر اساس احساس نیازهای اعلام شده کارفرما قالب را پیاده سازی می نماید و کارفرما می تواند پس از طراحی قالب آن را ویرایش نماید تا قالب مورد نظر مطابق با سلایق شان باشد.

سایت پس از اتمام طراحی حتما می بایست امن سازی گردد و در صورت عدم انجام این مورد به سرعت دچار مشکلات امنیتی خواهد گردید. هزینه امن سازی سایت در حدود 50 هزار تومان می باشد. البته این هزینه برای سایت های فروشگاهی و پورتالی بالاتر می باشد.

پس از اتمام پروژه سیستم مدیریت محتوای وب سایت می بایست به کارفرما آموزش داده شود. پس از آموزش پنل کاربری کارفرما قادر خواهد بود مطالب، منوها و تصاویر سایت را مدیریت نماید.

درج مطالب وب سایت کار فنی و پیچیده ای نیست و کارفرما می تواند با آموزشی که می بیند این کار را به راحتی انجام دهد. در صورتی که کارفرما این وظیفه را به نیکی سایت محول نمایید هزینه درج مطالب وب سایت در حدود 500 هزار تومان می باشد. البته هزینه درج مطالب وب سایت با توجه به میزان اطلاعات متغیر بوده و هزینه اعلام شده برای درج مطالب پیش فرض شرکتی می باشد

هزینه اضافه نمودن زبان جدید به وب سایت در حدود 30 درصد از عدد کل می باشد. به عنوان مثال: در صورتی که عدد کل طراحی سایت در حدود 500 هزار تومان باشد هزینه اضافه نمودن زبان جدید به سایت در حدود 200 هزار تومان می باشد. البته این درصد در پروژه های مختلف بسته به نوع پروژه متفاوت است و می بایست موردی مشخص گردد.

سازگاری سایت با دستگاه های مختلف نظیر موبایل و تبلت با توجه به آنکه 50 درصد از کاربران وب از موبایل و تبلت برای مرور وب استفاده می نمایند به امری مهم برای سایت ها تبدیل شده است. هزینه پیاده سازی نسخه موبایلی در حدود 500 هزار تومان می باشد که البته این هزینه نیز برای سایت های فروشگاهی و پورتالی بالاتر می باشد.

سایت به طور پیش فرض به صورت سئو طراحی می گردد و نیازی به پرداخت هزینه جداگانه برای سئو سایت نیست. نیکی سایت برای نمایش سایت در صفحه اول گوگل برای کلمات کلیدی مرتبط به سایت هزینه دریافت می نماید. هزینه نمایش سایت برای کلمات کلیدی مرتبط به سایت در حدود 1 میلیون تومان می باشد که این قیمت برای کلمات های پر رقیب بالاتر می باشد. برای مشخص شدن تعرفه دقیق نمایش وب سایت در صفحه اول گوگل خود با نیکی سایت تماس حاصل فرمایید.

قیمت های ذکر شده در بالا برای سایت های معمولی می باشد و در صورتی که سایت نیاز به امکانات خاصی نظیر درگاه پرداخت آنلاین و …. داشته باشد هزینه به صورت جداگانه محاسبه می گردد.

بله. با توجه به اینکه در شرکت نیکی سایت طراحی سایت به صورت داینامیک انجام می‌شود امکان آپدیت و ارتقا سایت در آینده نیز وجود دارد.

در زمان طراحی سایت داینامیک انعطاف پذیری لازم برای قسمت‌های مختلف سایت در نظر گرفته می‌شود تا مدیر سایت بر اساس نیاز و سلیقه خود قادر به ایجاد تغییر و ویرایش در قسمت‌های مختلف سایت باشد.

بله. امکان ویرایش قسمت‌های مختلف سایت توسط مشتری وجود دارد. بدین منظور یک فیلم آموزشی برای مشتریان سایت اختصاصی، توسط شرکت نیکی سایت تهیه و ارائه می‌گردد تا مشتری بتواند تغییرات لازم را شخصا اعمال کند.

بله. تیم طراحی و توسعه نیکی سایت طراحی سایت را با استفاده از آخرین تکنولوژی کدنویسی و کاملا سئو بیس انجام می‌دهند.

برای مشتریانی که قرارداد طراحی سایت اختصاصی منعقد می‌کنند امتیاز ثبت هاست و دامنه رایگان در اختیارشان قرار می‌گیرد.

مشتریان طراحی سایت می‌توانند از طریق هاست خود فایل بکاپ تهیه کنند. اما اگر مهارت لازم برای تهیه بکاپ ندارید میتوانید با ارسال تیکت به واحد پشتیبانی درخواست تهیه بکاپ خود را اعلام نمایید تا کارشناسان ما از اطلاعات سایت شما بکاپ تهیه کنند.

سوالات مرتبط با کامپیوتر (سخت افزار و نرم افزار).

1-  بر روی صفحه Desktop کلیک راست کنید ودر قسمت view تیک گزینه ی Show Desktop icon را بگذارید.

2- در Task manager گزینه exploler.exe را چک کنید، اگراین گزینه وجود نداشت، مراحل زیر را انجام دهید :

الف- در بالاسمت چپ گزینه ی File را انتخاب کنید .

ب- در کادر باز شده گزینه ی Run new Task را انتخاب کنید .

ج- در پنجره ی باز شده از طریق گزینه ی Browse وارد پوشه ی Windows در درایو C شوید .

د- پوشه Explorer.exe را انتخاب کنید . آن را Open کرده و Ok نمایید .

3- پوشه Explorer.exe را از پوشه ی Windows کپی کنید . در run عبارت Shell:Startup را تایپ کنید و Ok کنید . سپس در پنجره ی باز شده آن را Paste کنید .

4- از دستور sfc/scannow در محیط cmd استفاده کنید.

5- اگربا انجام مراحل بالا آیکون ها ظاهر نشدند، ویندوز را  با System Restore به حالت قبل برگردانید .

نکته: System Restore تنها به زمان مشخص بر می گرداند و Recovery انجام نمی دهد.

6-  ایجاد User جدید

7-  نصب دوباره ویندوز

دلیل این اتفاق ایجاد تغییردر کارت گرافیک است.

1- برای کارتهای گرافیک Intel  می توانید ازفلش بالا پایین + Ctrl + Alt  استفاده کنید .

2- برای کارتهای گرافیک  NVidia نیز بر روی صفحه Desktop راست کلیک کنید، Screen Resolution را انتخاب کنید، سپس در قسمت Orientation گزینه ی Landscape  را انتخاب کنید .

1- اگر قبل از لوگوی ویندوز باشد، مشکل از رم است.

2- اگر حین لوگوی ویندوز یا قبل از Welcome باشد، مشکل می تواند  از رم یا هارد باشد.

3- اگر داخل ویندوز اتفاق بیافتد مشکل می تواند از ویروس یا درایور Unsigned باشد.

4)  بعضی از سایت ها در اینترنت اکسپلورر نامرتب نشان داده می شوند؟

1- ریست مرورگر

2- نصب فلش پلیر

3- عوض کردن   uni-code مرورگر

1- امکان دارد آنتی ویروس درست عمل نکند یا اینکه خود آن سنگین باشد. آن را پاک کنید و دوباره نصب کنید.

2- نصب شدن پوسته های غیر رسمی

3- فعالیت سیستمی که در چند دقیقه اول روشن شدن است.

4- رم سیستم مشکل داشته باشد یا سیستم رم پایینی داشته باشد .

5- برنامه  های StartUp

6- سرویس ها

7 – ایجاد user جدید

8- چک کردن پروسس های سیستم

وارد Control Panel شده و گزینه System را باز کنید.

2- وارد سربرگ Advanced شوید.

3- از قسمت Performance دکمه Settings را کلیک کنید.

4- در پنجره باز شده ، در سربرگ Visual Effects ، گزینه Custom را تیک بزنید.

5- از لیست زیرین Custom ، گزینه یکی مانده به آخر یعنی Use drop shadows for icon lables on the desktop را پیدا کرده و تیک آن را بردارید.

6- پنجره ها را با Apply و OK تأیید کنید.

7- به Desktop رفته و با دکمه F5 یکبار Refresh کنید.

  •     فایلی که می خواهید دانلود کنید بایدتوسط فایروال بسته شده باشد.
  •     لینکی که میخواهید دانلود کنید فیلتر شده است.
  •     سروری که فایل دارد باید با دانلود منیجر مخصوصش دانلود شود.
  •     فایل ذارای ویروس و مال ور است و باید آنتی ویروس آن را پاک می کند.
  •     در برنامه ورد2010 به بعد قابلیت ذخیره با پسوند pdf وجود دارد.
  •     استفاده از برنامه های nitro pdf و قابلیت پرینتنر Pdf
  •     برای تبدیل فایل Pdf به text از E-PDF-to -Text و PDF to Text
  •     فضای موجود کافی باشد
  •     سطح زمین توان تحمل وزن دستگاه را دارا باشد
  •     نصب دستگاه باعث ایجاد مزاحمت برای کارکنان یا اختلال در کارها نشود.
  •     شرایط محیطی مکان انتخابی مناسب باشد (حرارت ایده آل برای باتری ۲۰◦C تا ۲۵◦C و حرارت کارکرد UPS 0 – ۴۰ ◦C می باشد و رطوبت بین ۹۰% – ۲۰% باشد نویز محیط زیاد نباشد که روی کارکرد UPS تاثیر بگذارد
  •     تجهیزات ایمنی جهت دسترسی آسان به یو پی اس فراهم باشد.
  •     نصب یو پی اس نباید برجریان هوا و شرایط محیطی تجهیزات تاثیری بگذارد .
  •     سعی شود کلیدها و ابزار سوئیچ و کنترل یو پی اس در یک مکان باشد .
  •     در محل انتخاب شده برای نصب یو پی اس؛جای امنی برای تعبیه باتری وجود داشته باشد .
  •     از فازهایی استفاده نمایید که بارهایی با جریان لحظه ای بالا روی آن نباشد که هر بار با وارد شدن این بارها ولتاژ از حد متعارف افت ننماید .
  •     از فیوز جداگانه در تابلو برق شهر برای UPSاستفاده نمایید .
  •     فیوز ورودی یو پی اس را با توجه به ماکزیمم جریان ورود با ضریب ۲/۱ انتخاب نمایید.
  •     در صورتی که یو پی اس سه فاز می باشد ترتیب فازها رعایت گردد .
  •     فرکانس برق ورودی از محدوده مجاز خارج نباشد .
  •     ولتاژ ورودی از حد مجاز خارج نباشد .

مشخصات خروجی هریو پی اس با توجه به مشخصات فنی دستگاه مشخص می گردد که شامل :

  •     توان ، ضریب توان؛ ولتاژ ، فرکانس ، ظرفیت تحمل اضافه بار و THD خروجی و غیره
  •     توان هر دستگاه، که مشخص می باشد زیرا با توجه به سفارش شما تعیین می گردد .
  •     ضــریب توان خروجی، که بهتر است بالاتر از ۰٫۸ باشد که ضریب توان اکتیو و یا وات خروجی را مشخص می کند
  •     ولتاژ خروجی که بازه ولتاژ خروجی با تلورانس خروجی آن مشخص می شود. مثلا : ۲۲۰ +/-۲۰%

منبع تغذیه بدون وقفه ( یو پی اس ) دستگاهی است متشکل از قطعات حالت جامد (SOLID – STATE) که بین منبع برق ورودی و بار وصل شده واز بروزاختلافات برق ورودی ( برق شهر ) از جمله قطع کامل آن جلوگیری می کند : به طور کلی ، مدل یو پی اس ها از لحاظ ساختار طراحی در یکی از سه حالت , Line interactive ,Off-line On-line قرار می گیرند . صرفنظر از طراحی خاص هر یک ، چند ویژگی مهم در تمامی یو پی اس ها مشترک است :

    همه آنها دارای باتری هستند و تا زمانی که برق شهر قابل استفاده است انرژی را در باتریها ذخیره می کنند

    پس از قطع برق شهر انرژی باتری را به جریان متناوب ((AC تبدیل می کنند

    تمام سیستمها باید دارای شارژ باتری و مدار اینورتر باشند

    تمام یو پی اس ها دارای یک سیستم Bypass هستند که همراه با یک سوئیچ در خروجی وسیله ارتباط با Load را جهت تغذیه مستقیم از برق شهر فراهم می کنند

  • بسیاری از موارد مدار سوئیچ خروجی با به کاربردن سوئیچهای استاتیک تکمیل می شود . البته در یوپی اس های توان پایین این کار به وسیله رله انجام می گیرد .

یو پی اس معمولا دستگاهی انعطاف پذیر است ، اما نوع خاصی از بارها هستند که نباید آنها را به روش متدوال به یو پی اس وصل نمود ، این بارها عبارتند از :
• لامپهای فلورسنت یا لامپهای گازی
• موتورها و کمپرسورها
• دستگهاههای تهویه مطبوع
• پرینترهای لیزری
هریک از این دستگاهها درحین کارکردن عادی و یا در لحظه روشن شدن ، جریان زیادی از منبع تغذیه خود می کشند جریان زیاد یو پی اس را به حالت اضافه بار می برد ، در نتیجه ولتاژ خروجی یو پی اس قطعاکاهش خواهد یافت و این امر سبب آسیب دیدن سایر قطعات و تجهیزات حساس می گردد مثلآ جریان راه اندازی موتورها معمولا بین ۴ تا ۱۰ برابر مقدار نامی آن می باشد.در صورتی که بخواهیم از یو پی اس برای حفاظت از بارهایی با جــریان لحظه ای زیاد مــانند پرینتر های لیزری و موتورها استفاده کنیم ،یو پی اس مورد نظر باید از مشخصات الکتریکی قویتری برخوردار باشد.

با ما در تماس باشید

انواع راه های تماس با ما
24 ساعته / 7 روز هفته / طول سال
Contact us

پاسخ به سوالات شما

نمایش پاسخ به سوالات متداول
با کلیک بر روی کلید زیر
FAQ

سیاست حریم خصوصی

نمایش سیاست های حریم خصوصی
نیکی سایت
Privacy Policy

ارسال رایگان

با کف خرید تعیین شده

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
Shopping cart
Shop
Home
Menu