عکاسی حرفه ای از قطعات

[gravityform id="8" title="true"]

معمولا در اطراف همه ما شخصی هست که یا محصولی برای فروش داشته باشد و یا بخواهد برای کسب و کار جدیدش تبلیغ کند و یا حتی خود شما ممکن است تصمیم گرفته اید دست سازه های سنتی خود را برای فروش در اینستاگرام یا یک مارکت آنلاین تبلیغ کنید پس بین بحث های دوستانه و گپ های روزانه صحبت پیدا کردن گروهی متخصص برای عکاسی از محصولات و تبلیغات برندها دور از ذهن نیست. آیا در مورد عکاسی صنعتی و تبلیغات حوزه برند ها اطلاعاتی دارید که با دوستانتان به اشتراک بگذارید و یا بتوانید بهترین فرد را برای کارتان انتخاب کنید؟

در دنیای مدرن و وسیع تبلیغات امروز وجود عکس های زیبا و با کیفیت که توسط یک عکاس حرفه ای گرفته شده است در واقع شناسنامه کاری و هویت بصری یک برند به حساب می آید . ما در این مقاله سعی کرده ایم تا شما را با مفهوم عکاسی صنعتی که یکی از ملزومات تبلیغات برای هر کسب و کاری محسوب می شود آشنا کنیم . عکاسی صنعتی شاخه های زیادی دارد که ما در مقاله زیر به شرح بعضی از این عنوان ها پرداخته ایم و در نهایت لزوم همکاری شما با یک عکاس حرفه ای تبلیغاتی را بیان کرده ایم . یادتان باشد هر عکس به جای هزاران کلمه توضیح میتواند حرف برای گفتن داشته باشد .

عکاسی صنعتی چیست ؟

عکاسی صنعتی چیست ؟ عکاسی صنعتی، حوزه وسیعی است که چندین شاخه از عکاسی و تخصص در زیر آن قرار می‎گیرند. عکاسی صنعتی به شاخه‎هایی از عکاسی با اهداف تجاری اشاره دارد تا یک کالا یا برند یا حتی یک فرد تبلیغ یا یک کالا یا خدمات به فروش رسانده شوند.

به عبارتی هر نوع عکاسی که عکس‎برداری با هدف فروش صورت گیرد در زیر شاخه عکاسی صنعتی قرار می‎گیرد. عکاسی صنعتی عکس‎برداری از محصولات، خدمات و حتی افراد مشهور را در بر می‎گیرد تا در کمپین‎های تبلیغاتی مانند مجلات، روزنامه‎ها، کاتالوگ‎های تبلیغاتی و موارد متعدد دیگر از این تصاویر برای تبلیغ مشتریان یا محصولات و خدمات آن‎ها استفاده شود.

تصاویر زیبا و با کیفیتی که بر روی بیلبوردهای تبلیغاتی، کاتالوگ‎های محصولات، وب‎سایت‎های تجاری، موارد تبلیغاتی و غیره مشاهده می‎کنید زیرشاخه عکاسی صنعتی محسوب می‎شوند. این شاخه از عکاسی به طور کلی به منظور بالا بردن سطح فروش و ایجاد آگاهی از برند در مشتری برای تبلیغ یک کالا یا خدمات استفاده می‎شود.

industrial photography  ذات یک محصول یا خدمات را گرفته و آن را از طریق تصاویر به نمایش می‎گذارند. این تصاویر به طور آشکاری تمام چیزی که یک برند یا خدمات با آن معنا پیدا می‎کند را نشان می‎دهند.

هدف اولیه و مهم عکاسی صنعتی، وفاداری به وقایع و به نمایش گذاشتن جلوه‎های واقعی یک محصول است. به شکلی که توسط نورپردازی و طراحی صحنه در تبلیغ یک کالا غلو نشود. یک عکاس حرفه‎ای در حوزه صنعتی عکس محصول را به نحوی می‎گیرد تا خصوصیات و ویژگی‎های ممتاز آن را به تصویر بکشد.

در این شاخه از عکاسی، کلیه قدم‎های لازم به شکل دقیق و از روی برنامه‎ریزی برداشته می‎شود و عکاس سعی می‎‌کند تا با استفاده از علم و دانش خود همه چیز را تحت کنترل گرفته و نتایج کاملا دقیقی ثبت کند. چون هدف به نمایش گذاشتن کالا به نحوی است که تصویر بازتابی از واقعیت محصول به شمار رود. البته این گفته به معنای بی‎روح بودن تصاویر نیست بلکه خواسته و نیاز کارفرما است که به چه نحو محصول خود را به تصویر بکشد.

انواع عکاسی صنعتی

همان‎طور که اشاره شد، عکاسی صنعتی حوزه وسیعی است و انواع مختلفی از عکاسی زیر شاخه آن قرار می‎گیرد. در ادامه با بعضی از شاخه ‎های عکاسی آشنا می ‎شویم.

عکاسی محصول

عکاسی محصول در یک شرکت تولید کالا باید بسیار جدی گرفته شود. از طریق تصاویر عالی که از یک محصول گرفته می‎شود، یک شرکت می‎تواند کالا را بین مشتریان تبلیغ کند و شانس خرید را بالا ببرد. شرکت‎های تولید کالا چندین دهه است که از این نوع عکاسی استفاده می‎کند و این شاخه از عکاسی به سطح بالایی رسیده است. این نوع عکاسی صنعتی برای تبلیغ ویژگی‎ها و مزایای مختلف یک کالا بسیار مهم است و می‎تواند ویژگی‎ بی‎همتای یک کالا را به تصویر بکشد.

عکاسی تبلیغاتی

عکاسی هوایی شاخه‎ای از عکاسی است که تصاویر از ارتفاع بالایی گرفته می‎شود. عکس‎ها با استفاده از دوربین‎های پیشرفته از درون هلیکوپترها، سیستم‎های هواپیمایی، پاراشوت (چتر نجات) و بالون‎ها گرفته می‎شوند. مفاهیم استفاده شده در عکاسی هوایی شامل فاصله کانونی، تعداد فریم‎ها، علائم اطمینان، پوشش استریوسکوپیک، خطوط هوایی و نقشه‎های راهنما می‎شود.

عکاسی هوایی

عکاسی هوایی شاخه‎ای از عکاسی است که تصاویر از ارتفاع بالایی گرفته می‎شود. عکس‎ها با استفاده از دوربین‎های پیشرفته از درون هلیکوپترها، سیستم‎های هواپیمایی، پاراشوت (چتر نجات) و بالون‎ها گرفته می‎شوند. مفاهیم استفاده شده در عکاسی هوایی شامل فاصله کانونی، تعداد فریم‎ها، علائم اطمینان، پوشش استریوسکوپیک، خطوط هوایی و نقشه‎های راهنما می‎شود.

عکاسی معماری و نمای داخلی

عکاسی معماری و نمای داخلی شامل عکس‎برداری از ساختمان‎ها، بناها و نمای داخلی یک خانه یا رستوران یا هرگونه فضایی می‎شود. عکاسان این رشته از عکاسی با استفاده از تکنیک‎های نورپردازی و عکاسی زیبایی یک نما یا فضای داخلی آن را به تصویر می‎کشند. از این نوع عکاسی در تبلیغ یک رستوران، آپارتمان‎ها برای وب‎سایت‎های مشاوره املاک، خانه‎ها و موارد متعدد دیگر برای جذب مشتری استفاده می‎شود.

عکاسی ماشین

یک عکاسی متخصص در زمینه عکاسی ماشین توسط شرکت‎های ماشین‎سازی و دلال‎های ماشین به کار گرفته می‎شود تا از یک برند جدید یا ماشین‎های فعلی یک شرکت را عکاسی کند تا بتوانند به کمک آن آگاهی مشتری از ویژگی‎های یک ماشین و مزایایی که برای او به همراه دارد را بالا ببرند. با توجه به اشتیاق شدیدی که افراد به ماشین‎ها دارند، عکاسی ماشین با سطح تقاضای بالایی روبرو شده است. این نوع عکاسی هرگونه ویژگی ممتاز و جدید را در یک ماشین به تصویر می‎کشد تا علاقه مشتریان به ماشین بیشتر شود.

عکاسی غذا

عکاسی غذا یک شاخه تخصصی از عکاسی صنعتی است. صنعت غذا همواره صنعت محبوبی بوده است و در طول دهه‎های گذشته با رشد سریعی روبرو شده است. بنابراین سطح تقاضا برای عکاسانی که تصویر غذاها و منوهای مختلف را به یک شکل جذاب بگیرند، رو به افزایش است.

عکاسی خبری

عکاسی خبری هنر گرفتن عکس‎هایی است که از نظر خبری ارزش بالایی دارند. معمولا این نوع عکاسی در خصوص مباحث روز است تا اخبار با مدرک به تصویر کشیده شوند. گرفتن عکس‎های خبری همیشه ساده نیست و گاهی اوقات عکاس خبری باید با خطراتی که زندگی او را تهدید می‎کنند، روبرو شود. این دسته از عکاس‎ها یک رویداد مهم یا شادی‎های جاری در دنیا را ثبت می‎کنند و از این نوع عکس‎ها در کانال‎های خبری، پرتال‎های خبری آنلاین و جاهای متعدد دیگر استفاده می‎شود تا حقیقت یک واقعه یا ماجرا به گوش همگان رسانده شود.

عکاسی ورزشی

این نوع عکاسی مهم‎ترین، جالب‎ترین و حساس‎ترین اتفاقات در دنیای ورزش را ثبت می‎کند. از عکس‎های ورزشی در نوشتن اخبار ورزشی، اخبار مربوط به بازیکنان و تحت پوشش قرار دادن وقایع یک رویداد ورزشی استفاده می‎شود. در عکاسی ورزشی از دوربین‎های بی‎نظیری استفاده می‎شود که می‎توانند از بازیکنان در حال ورزش تصاویر بی‎نظیری بگیرند. یک شاخه دیگر از عکاسی صنعتی که در دنیای ورزش با سطح تقاضای بالایی روبرو است.

عکاسی جواهرات

عکاسی جواهرات در قلب صنعت جواهرات قرار می‎گیرد. هر جنبه زیبای یک حلقه، دستبند و گردنبند به شیوه‎ای به تصویر کشیده می‎شود که مشتری از جذابیت آن شگفت‎زده شود. شرکت‎های جواهرسازی یا افراد دست اندرکار در این صنعت از عکس جواهرات در بروشورها، مجلات، تبلیغات دیجیتالی و کانال‎های رسانه اجتماعی استفاده می‎کنند.

در ذهن مدیران بسیاری از کسب و کارها این الگوی ذهنی وجود دارد “خودمان کارها را انجام می‎دهیم”، ولی زمانی که بحث عکاسی برای تبلیغ به میان می‎آید، انجام این کار تنها باید از سوی افراد حرفه‎ای انجام شود. چه قصد استفاده از عکس‎ها در وب‎سایت، بیلبوردها، تبلیغات چاپی یا رسانه اجتماعی را داشته باشید، عکاسی حرفه‎ای و جذاب باعث افزایش شهرت کسب و کار شما می‎شود.

چرا همه کسب و کارها به یک عکاس صنعتی حرفه ای نیاز دارند؟

متاسفانه، برای شرکتی که در مراحل ابتدایی تاسیس خود قرار دارد، اختصاص دادن هزینه برای استخدام یک عکاس حرفه‎ای به نظر یک هزینه اضافی است. این قبیل شرکت‎ها خیلی راحت در دام استفاده از تصاویر استوک می‎افتند یا حتی سعی می‎کنند خودشان این وظیفه را بر عهده بگیرند. اما باید بگوییم استخدام یک عکاسی حرفه‎ای برای رشد برند شما از همان ابتدا بسیار الزامی است.

لیندزی دونوان یکی از عکاسان مشهور ونکوور می‎گوید “در نهایت، شما برندتان هستید. استفاده از تصاویر حرفه‎ای ذات اهداف و خدمات شما را به تصویر می‎کشد. از قدیم گفته‎اند “زیبا در پیش چشمان، جذاب برای خرید” و استفاده از عکس‎های جذاب به مشتریان بالقوه شما خواهد گفت که شما سطح بالایی از حرفه‎ای گری دارید و خود را وفق کیفیت کرده‎اید.”

از طرفی باید گفت که امروزه شرکت‎ها هزینه زیادی صرف تبلیغ برای تایید محصولات خود می‎کنند. عکاسی صنعتی در همه جا به چشم می‎خورد از تبلیغات بنری گرفته تا بروشورها و بسیار مهم است که شرکت‎ها از نحوه استفاده از عکاسی صنعتی برای بهبود آگاهی برند خود مطلع شوند.

حال که با مفهوم عکاسی صنعتی چیست آشنا شده شده اید باید بدانید عکاسی صنعتی چیزی بیشتر از فشار دادن دکمه شاتر و گرفتن عکس است و یک عکاس صنعتی باید بداند چطور کالا یا خدمات را به تصویر بکشد و بار عاطفی به آن اضافه کند تا توجه مشتریان بالقوه به آن جلب شود. همان‎طور که در بالا اشاره شد عکاسی صنعتی در ارتباط با گرفتن عکس برای استفاده در مواردی مانند مجلات، تبلیغات، منوهای رستوران، بروشورها و به طور کلی برای تبلیغ یا فروش یک کالا یا خدمات است.

هدف اصلی عکاسان صنعتی فروش محصول با تاکید بر ویژگی‎ها و مزایای آن است. یک عکاس صنعتی در حوزه کاری خود بسیار حرفه‎ای است و محصولات شرکت شما را به شکل بسیار خلاقانه به نمایش می‎گذارد تا توجه مشتریان بالقوه به آن جلب شود. او از رنگ‎های بی‎نظیری در پس‎زمینه استفاده می‎کند تا ظاهر محصول جذاب نمایان شود.

ما در ادامه به بعضی از مزایای عکاسی صنعتی در کسب و کار شما اشاره می‎کنیم تا با اطمینان خاطر بیشتری یک عکاس متخصص در این زمینه برای شرکت خود استخدام کنید.

مزایای استفاده از عکاسی صنعتی برای کسب و کارها

افزایش فروش و برگشت سرمایه

انجام عکاسی صنعتی به شکل مبتکرانه و خلاقانه برای یک شرکت باعث بهبود فروش کلی و برگشت سرمایه بیشتر می‎شود. اگر یک شرکت قصد دارد در تصاویر محصول توضیحات آن را نیز لحاظ کند، سطح فروش محصولات آن به طور مستقیم بالا می‎رود.

بالا بردن سطح کیفیت تصویر برند شما

عکاسی صنعتی باعث به نمایش گذاشتن کالا و خدمات شما به یک شکل حرفه‎ای می‎شود. مشتری شما می‎تواند به شکل موثرتری از ذات فعالیت و محصولات شما آگاه شود و هم‎چنین یک وجهه حرفه‎ای گری برای شرکت شما به وجود می‎آورد.

بالا بردن سطح برتری برند شما

اگر شرکت شما قصد برگزاری یک رویداد بزرگ را دارد شما با استخدام یک عکاس صنعتی می‎توانید از این رویداد تصاویر جذابی بگیرید. شرکت‎ها می‎توانند این تصاویر را در وب‎سایت‎های رسمی خود، بروشورها و صفحه فیس‎بوک منتشر کنند تا برتری برند آن‎ها در پیش مشتریان بیشتر شود.

بالا بردن سطح آگاهی از برند

عکس‎های خلاقانه می‎تواند بر روی مشتریان بالقوه تاثیر بادوامی بگذارد و هم‎چنین به افزایش فروش یک شرکت کمک کند.

انواع متداول فرمت عکس ها

تصاویر ، و در نتیجه فرمت های فایل تصویری ، بخش بزرگی از زندگی بسیاری از افراد خلاق هستند.

به عنوان یک طراح ، یکی از متداول ترین سؤالاتی که من از شما سؤال می کنم این است که “کدام فرمت فایل را می خواهید؟” و شما در ذهن خود دنبال جواب این سوال هستید  “آیا این کار خواهد کرد؟” جای تعجب نیست که دنیای فرمت های فایلهای  تصویری می تواند کمی غریب باشد.

اگر می خواهید بالاترین کیفیت تصاویر با کوچکترین اندازه فایل را داشته باشید، یادگیری فرمت های استاندارد فایل ضروری می باشد.

استفاده از اشتباه می تواند فاجعه بار باشد ، حتی اگر یکی از بهترین دوربین ها را داشته باشید. اینکه در نهایت قصد استفاده از تصویر را برای چه منظوری دارید ، تا حد زیادی انتخاب فرمت فایل را تعیین خواهد کرد – از خود بپرسید که به چه کیفیتی نیاز دارید ، باید تغییر اندازه بدهید یا خیر ، چقدر سرعت بارگذاری آن مهم است و چقدر فضا دارید.

در این مقاله اصول اولیه نیاز به دانستن توضیح داده شده و ۱۰ نمونه از رایج ترین قالب هایی که احتمالاً با آنها روبرو شده اید را لیست می کند. اما در ابتدا ، ما به تفاوت های بین تصویر پیکسلی و برداری نگاهی خواهیم کرد.

به طور گسترده می توانید فایلهای تصویری را به دو نوع اصلی – raster و vector  یا همان پیکسلی و برداری  جدا کنید. هر دو را می توان در رایانه ها تولید کرد  و در موقعیت های مناسب به همان اندازه مفید هستند ، اما تفاوت های بزرگی بین این دو وجود دارد.

تصاویرraster  یا پیکسلی (گاهی اوقات به عنوان bitmap نیز گفته می شود) مبتنی بر پیکسل هستند ، بدین معنی که این تصویر از شبکه پیکسل ها تشکیل شده است و در مجموع تصویری بزرگتر را تشکیل می دهد. می توانید با بزرگنمایی هر تصویر عکاسی به صورت چاپی یا دیجیتال مشاهده کنید – مربع های رنگی زیادی خواهید دید (RGB به صورت دیجیتال و CMYK در چاپ).

از تصاویر Raster برای تصاویر پیچیده ای استفاده می شود که دارای شیب ملایمی از رنگ و لبه های تعریف نشده مانند عکس ها هستند. نکته منفی این است که آنها به رزولوشن وابسته هستند و در صورت بزرگ شدن ، دچار تخریب تصویر و از بین رفتن جزئیات می شوند. فرمت های رایج پرونده شامل JPEG ، PSD ، PNG و TIFF است.

تصاویر بردار محاسبات ریاضی هستند که به صورت مسیرهای هندسی ارائه می شوند و صرفاً بر روی یک کامپیوتر ایجاد می شوند. از آنجا که شکل آنها توسط مجموعه ای از پارامترهای ریاضی تعریف شده است ، می توان بدون هیچ گونه افت کیفیت ، آنها را به بالا و پایین رساند.

به عنوان یک نتیجه ، اغلب این موارد را برای آرم ها یا همان لوگو ، آیکن ها و فونت ها خواهید دید ، که انتظار می رود با توجه به هر موقعیتی انعطاف پذیر باشند. نمونه هایی از فرمت های فایل برداری عبارتند از AI ، EPS و SVG.

۱۰ فرمت فایل عکس رایج

P09 jpg

(Joint Photographic Experts Group)

استفاده برای: گرفتن عکس در دوربین ، آپلود در وب ، به اشتراک گذاری در رسانه های اجتماعی. قابل استفاده برای چاپ است.

فرمت JPEG به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته و با اکثر نرم افزارها سازگار است. اندازه فایل کم است ، بنابراین موجب صرفه جویی در فضای کارت های حافظه می شود.

فایل JPEG به خاطر فشرده سازی های ناقص شناخته شده هستند.برای مثال هنگامی که فایل را برای کاهش سایز فشرده میکنید مقداری از کیفیت خود را از دست میدهد. الگوریتمی که JPEG ها را فشرده می کند پیکسل هایی را پیدا می کنند که تقریباً با همان رنگ یا مقدار هستند و آنها را به کاشی گروه بندی می کنند. وقتی تصویر جدید را ذخیره می کنید ، این داده ها را برای همیشه از دست می دهید.

P09

(Portable Network Graphics)

مورد استفاده: محبوب ترین برای استفاده در وب. برای صفحه نمایش بهینه شده است ، بنابراین برای چاپ ایده آل نیست.

مزایا: از رنگهای بیشتری از GIF پشتیبانی می کند. فشرده سازی بدون از دست دادن کیفیت. می تواند تصاویر را با شفافیت ذخیره کند.

معایب: اندازه پرونده های بزرگتر از jpgs. محدود به فضای رنگ RGB.

در ابتدا برای جایگزینی GIF ها طراحی شد ، PNG فرمت دیگری است که برای فشرده سازی تصویر بدون ضرر طراحی شده است ، که باعث می شود عکس ها و اسناد متنی مناسب باشد.

(TrueType Font)

استفاده برای: گرافیک با کیفیت بالا – محبوب در صنعت چاپ و نشر و برای گرافیست ها. همچنین برای ویرایش عکس و بایگانی تصاویر مفید است.

مزایا: فرمت Lossless. انواع گزینه های فشرده سازی. می تواند چندین صفحه داشته باشد و لایه ها را حفظ کند. توسط تعداد زیادی برنامه پشتیبانی می شود. می تواند تصاویر را با شفافیت ذخیره کند.

معایب: اندازه پرونده های بسیار بزرگ ، بزرگتر از RAW و JPEG. همه برنامه ها از TIFF های چند صفحه ای پشتیبانی نمی کنند.

TIFF یک ظرف گرافیکی بدون ضرر است، به این معنی که تصاویر را فشرده نمی کند و هیچ اطلاعاتی را از دست نمی دهد (مگر اینکه به طور خاص لازم باشد). این تصاویر با کیفیت بالا و با اشکال در اندازه فایل های بزرگتر تولید می کند.

PSD

(Photoshop Document)

مورد استفاده: ایجاد پروژه های چاپی یا دیجیتال فتوشاپ. ویرایش عکس. این روزها چاپگرهای زیادی PSD را می پذیرند.

مزایا: پشتیبانی از شفافیت. هر گونه ویرایش یا تنظیم را ذخیره می کند. می تواند با تصاویر برداری و شطرنجی کار کند.

معایب: پشتیبانی خوبی برای وب یا چاپگرها نیست. به سرعت به فایل با حجم بالا تبدیل میشود.

یک فرمت تصویری چند لایه که به معنای واقعی کلمه مخفف سند Photoshop است. PSD ها بسیار متنوع هستند و باعث می شوند ویرایش ذخیره شود و بعداً بازگردانده شود.

GIF File

(Graphics Interchange Format)

استفاده برای: تصاویر وب ، به خصوص آگهی ها و تصاویر متحرک.

مزایا: بارگیری سریع. قابل انیمیشن است. در اندازه فایل کوچک می تواند تصاویر را با شفافیت ذخیره کند.

معایب: پالت رنگ محدود (حداکثر ۲۵۶). از CMYK پشتیبانی نمی کند.

GIF به دلیل توانایی فشرده سازی تصاویر در اندازه فایلهای بسیار کوچک ، در اینترنت مورد استفاده قرار گرفت. متعاقباً JPEGs پیشی گرفت ، اما در تبلیغات بنر و رسانه های اجتماعی جای خود را پیدا کرده است.

(Scalable Vector Graphics)

استفاده برای: مناسب برای طراحی وب سایت های رسپانسیو یا واکنشگرا. میتوانید در نرم افزارهای سه بعدی از آن استفاده کنید.

مزایا: بردار ، شطرنج و متن را اجازه می دهد. می تواند تعاملی باشد و شامل انیمیشن باشد. در هنگام تغییر اندازه واضح است ، بنابراین می تواند اندازه فایل را بهینه کند. می توان به طور مستقیم به HTML(Hyper Text Markup Language) بدون پیوند تصویر اضافه شد و با CSS (Cascading Style Sheets) طراحی شود.

معایب: برای تصاویر با عمق رنگ بالا مناسب نیست. برای چاپ بهینه نیست.

تصویر برداری مبتنی بر XML(Extensible Markup Language) برای گرافیک ۲D و انتشار وب. SVG ها همچنین برای وارد کردن گرافیک از برنامه های تصویربرداری ۲D به نرم افزارهای مدل سازی سه بعدی مانند Blender مفید هستند.

(Encapsulated PostScript)

استفاده برای: آثار هنری وکتور ، تصاویر ، لوگو، آیکون ها.

نکات مثبت: قابل استفاده در هر اندازه است. با فرمت گسترده جهانی ، بنابراین می توان در بسیاری از برنامه ها این فایل را مشاهده کرد. به راحتی می توانید به گرافیک های پیکسلی  تبدیل کنید.

معایب: فقط در برنامه های تصویرگری خاص قابل ویرایش است. ممکن است برخی از چاپگرها با پرونده های EPS مشکلی داشته باشند. اغلب می تواند حاوی یک تصویر شطرنجی باشد که به عنوان یک فایل بردار پنهان شده است و دیگر قابل توسعه نیست.

EPS یک استاندارد گرافیکی برداری است که توسط اکثر برنامه های تصویرگری پشتیبانی می شود. می تواند حاوی گرافیک برداری ، تصاویر شطرنجی یا متن باشد.

(Portable Document Format)

استفاده شده برای: اسناد. اغلب توسط چاپگرها ترجیح داده می شوند.

مزایا: می توانید گرافیک های برداری ، شطرنج و متن را نمایش دهید. خروجی بسیاری از برنامه ها میتواند باشد. می تواند شامل چندین صفحه و عناصر تعاملی باشد.

معایب: محدود به Windows و Mac OS. ویرایش دشوار است. اغلب برای مشاهده در صفحات وب یکپارچه نیست.

PDF استاندارد تقریبا جهانی برای اسناد و گرافیک است.

استفاده برای: عکاسی حرفه ای ، جایی که عکاسان می خواهند ویرایش های خاص خود را انجام دهند.

مزایا: برای ویرایش عکس بسیار مناسب است زیرا تمام اطلاعات را با کیفیت بالا حفظ می کند.

معایب: حجم بالای فایل ، بنابراین کارت حافظه را سریعتر از سایر فرمت های تصویری پر می کنید. با همه نرم افزارهای ویرایش عکس سازگار نیست ، ممکن است ابتدا به تبدیل نیاز داشته باشد. بسیاری از چاپگرها RAW را نمی پذیرند.

دوربین های دیجیتال این را به عنوان نزدیکترین جایگزین برای کیفیت فیلم ارائه می دهند. RAW توسط دوربین فشرده نشده و دست نخورده است ، به معنای از دست دادن حداقل اطلاعات. هر دوربین ساخته شده نسخه RAW خود را دارد (مانند CR2 ، NEF ، DNG).

(Bitmap)

استفاده شده برای: در سیستم عامل ویندوز بسیار قدیمی است.

مزایا: فشرده سازی وجود ندارد. تقریباً توسط هر سیستم پشتیبانی می شود.

معایب: اندازه فایل نسبتاً بزرگ است. از  (Cyan, Magenta, Yellow Black) CMYK پشتیبانی نمی کند. فشرده نمی شود.

BMP یک فرمت قدیمی فایل های پیکسلی است که توسط مایکروسافت تهیه شده است تا فایلها را در قالب مستقل از دستگاه ذخیره کند. این نباید با اصطلاح کلی بیت مپ اشتباه گرفته شود ، که نقشه پیکسل ها را توصیف می کند.

نمونه هایی از گالری عکس های ما

LandaElectronic

واترمارک (Watermark)

نوشته یا تصویر کمرنگ و محوی است که در پس‌زمینه‌ یک مطلب یا عکس نمایش داده می‌شود؛ به صورتی که مزاحمتی برای دیدن مطلب یا تصویر اصلی ایجاد نمی‌کند. معمولا به دو دلیل از Watermark استفاده می‌کنیم:

  1. نشان دادن خالق یک محتوا
  2. جلوگیری از کپی‌های احتمالی

نمونه هایی از واترمارک

توضیحاتی در رابطه با حجم و اندازه عکس ها

بهترین حجم عکس برای سایت (72 dpi)

برای اینکه در سایت خود عکسی را آپلود کنید، بهتر است بدانید بهترین حجم عکس برای سایت چیست. چرا که اگر به این نکته دقت نمایید به هنگام لود، سایت شما سریع تر لود می شود. این یکی از امتیازاتی است که با انتخاب بهترین حجم عکس برای سایت خواهید گرفت. در مقاله های پیشین در مورد معرفی فرمت عکس ها و کاربرد آن ها نوشته ایم. در این مقاله قصد داریم در مورد حجم مناسب تصویر برای سایت بنویسیم.

استفاده صحیح از تصاویر در طراحی و اجرای وب سایت یکی از اساسی ترین قسمت های یک سایت حرفه ای است. به خصوص برای سایت هایی با محتوای بیشتر، چراکه روزانه محتوا و مطالب جدید در سایت بارگذاری می شود و این موضوع اهمیت مدیریت تصاویر در وبسایت را بیشتر می کند.

حجم عکس:

حجم تصویر یکی از نکاتی است که لازم است به هنگام بارگذاری در وبسایت در مورد آن بدانیم. همانطور که می دانید هرچه کیفیت تصویر بهتر باشد، حجم آن نیز بیشتر است. بنابراین حجم عکس به نوع فعالیت سایت نیز وابسته است. برای مثال سایتی با محتوای گرافیکی، دکوراسیون و امثالهم نیاز به تصاویر با کیفیت بالاتری دارد و به طبع حجم عکس نیز در این سایت ها بیشتر است. در صورتی که برای سایتی با محتوای عمومی تر، عکس های با کیفیت و حجم متوسط کافی است. بهترین حجم عکس را در ۳ سطح می توان تقسیم کرد:

  • تصاویر بزرگ (با عرض ۶۰۰ پیکسل): حداکثر حجم ۱۰۰-۱۲۰ کیلوبایت

  • تصاویر متوسط (با عرض ۳۰۰ پیکسل): حداکثر حجم ۵۰-۶۰ کیلوبایت

  • تصاویر کوچک (با عرض ۱۵۰ پیکسل): حداکثر ۲۰-۳۰ کیلوبایت

نکته: در صورت نیاز به عکسی با کیفیت، سایز و حجم بالا می توانید عکس کوچک آن را در سایت بارگذاری نموده و به تصویر لینک فایل اصلی را الصاق نمایید تا کاربر بتواند عکس را با کیفیت بالاتر مشاهده و در صورت نیاز دانلود نماید. با این کار از افت سرعت سایت جلوگیری کرده اید.

حجم عکس را از کجا می توان متوجه شد؟

برای اینکه حجم تصویر موجود در سیستم خود را به صورت دقیق ببینید کافیست بر روی فایل عکس مورد نظر راست کلیک نموده و گزینه properties انتخاب نمایید. در پنجره properties تب General می توانید حجم تصویر را مشاهده نمایید.

Note 01

فایل تصویر —-> راست کلیک —-> General <—- properties

Note_02

هم چنین در تب Details می توانید جزئیات بیشتری همچون طول و عرض تصویر را مشاهده کنید.
فایل تصویر —-> راست کلیک —-> Details <—- properties

Note_03

به طور مثال تصویر انتخاب شده در عکس های پیوست حجم بالای ۷۶۲ کیلوبایت دارد. این تصویر برای بارگذاری در وبسایت سنگین است و سرعت لود را کاهش می دهد.

در صورتی که حجم فایل بالا بود، مانند تصویر کوالا، می توانید تصویر را از روش های مختلف تغییر سایز دهید و یا اینکه فشرده سازی نمایید. یکی از روش های تغییر سایز عکس، استفاده از برنامه Paint است که برای مشاهده مراحل این کار می توانید مقاله تغییر اندازه عکس را مطالعه نمایید.

پس از یکبار ریسایز کردن تصویر کوالا، مثال بالا، حجم عکس مربوطه را کم کردیم و به ۱۱۳ کیلوبایت رساندیم. این حجم برای بارگذاری عکس، در سایز بزرگ، در سایت مناسب است.

Note_04

نکته قابل توجه در مورد حجم عکس این است که زمانی که شما بهترین حجم عکس را برای وبسایت خود انتخاب نمایید و در نتیجه آن سرعت لود سایت را حفظ کردید، تأثیرگذاری آن را در افزایش تعداد بازدیدکنندگان و رضایت شان خواهید دید.

در این مقاله پیرامون بهترین حجم عکس برای سایت گفتیم و چگونگی مشاهده حجم مربوط به هر عکس را عنوان کردیم. امیدواریم پس از مطالعه این مطلب بهترین حجم عکس برای سایت را در بارگذاری تصاویر در وبسایت خود رعایت نمایید و تأثیر آن را بر بازدیدکنندگان و سئو ی سایت خود نظاره گر باشید.

سایز مناسب عکس برای چاپ (300 dpi)

print chap , چاپ عکس دیدگان
سایز مناسب برای چاپ عکس عوامل مختلفی بستگی دارد که در زیر به آنها اشاره ای خواهیم کرد. اکثر عکاسان و یا افراد مبتدی که زیاد سروکار با چاپ عکس نداشتند این مشکل رو دارند! مثلا ممکنه عکسی گرفته باشید و ندونید تا چه سایزی میتونه چاپ بشه و صد البته براتون مهم باشه. مثلا با موبایل عکس گرفته یاشید و حالا میخواین در سایز بزرگ چاپ کنید…
آیا کیفیت این عکی پاسخگو سایز بزرگ هست؟! حالا با هم به دنبال جواب میریم. اصولا همه به دنبال مگا پیکسل هستند و بر این باور هستند مگا پیکسل بالا یعنی کیفیت بالا ولی این درست نیست. دوربین های 10 مگا پیکسلی عکس های با کیفیت بالاتری نسبت به موبایل 23 مگا پیکسلی میگیرند. این برمیگرده به واحد های بهم چسبیده مگاپیکسل در دوربین و موبایل که با هم فرق دارند.
قبل از این که به جواب پرسش اصلی بریم بهتره یه سری موارد رو با هم بررسی کنیم.
1 .در سایز مناسب عکس نباید تار باشه
به اصطلاح میگن فوکوس باشه.
این رو زمان انداختن عکس ( چه دوربین حرفه ای چه دوربین موبایل ) باید رعایت کنید و نقطه فوکوس رو همیشه روی شخص یا شی بذارید.

Note_06

2.اجسام حرکتی
در عکاسی دقت کنید عکس هایی که جسمی داره تکون میخوره، در سایز های بزرگ اگه چاپ بشه خوب از آب درنمیاد. به اصطلاح بهش موشن میگن.

Note_07

3.رزولیشن
این قسمت بعد از سایت خیلی مهم است. در چاپ عکس از حداکثر روزولیشن  300 استفاده میشه. ولی خوب دوربین رزولیشن 72 میگیره ولی با تراکم پیکسلی بالا و سایز بالا.

Note_09

4. فرمت عکس
که ما 3 فرمت BMP و JPEG  و Tif(None)  رو میتونیم چاپ کنیم.

حالا بررسی ها:
– چند پیکسل در چند پیکسل
اول نگاه کنین ببینین سایز عکس شما چند پیکسل در چند پیکسل هستش. این عامل در جزئیات تمام عکس ها هست. اگر با کامپیوتر استفاده میکنین کافیه رو عکس کلیک راست کنید و گزینه ی آخر یعنی Properties رو انتخاب کنید.
با گوشی هم باید عکس رو انتخاب کنید و گزینه Properties  یا Details رو انتخاب کنید.
معمولا به صورت 3048 Pixel  4501 x
این سایز ها تعیین میکنن که حجم چقدر باشه و رزولیشن چجوری بهتره.
(بازم میگم دوربین گوشی رو با دوربین های حرفه ای و نیمه حرفه ای مقایسه نکنید.
چون پیکسل ها در گوشی بیشتر تراکم دارند – زوم که میکنید کیفیتش خیلی میاد پایین)

5– حجم عکس
نگاه کنید که حجم عکس چقدر است. عکس های با کیفیت با فرمت Jpeg  حجم تقریبا بالایی دارند. مثلا:
در دوربین های حرفه ای و نیمه حرفه ای :
سایز های بین 1500 تا 3000 دوربین حجمی معادل بالای 3-1 مگابایت رو دارند و به راحتی تا سایز های 30×40 قابل چاپ هستند.
سایز های بین 3000 تا 5000 دوربین حجمی معادل بالای 3-4 مگابایت رو دارند و به راحتی تا سایز های 50×70 قابل چاپ هستند.
سایز های بین 4000 تا 5500 دوربین حجمی معادل بالاس 7-6 مگابایت رو دارند و به راحتی تا سایز های 70×150 قابل چاپ هستند.
اگرم از این سایزا بالاتر باشه که سایز های بزرگتر که قابل بررسی هستند و میشه مشورت کنید.
اگه با گوشی باشه:
سایز های بین 500 تا 2000 دوربین حجمی معادل بالای 3-1 مگابایت رو دارند و به راحتی تا سایز های 13×18 قابل چاپ هستند .
سایز های بین 2000 تا 3500 دوربین حجمی معادل بالای 6-3 مگابایت رو دارند و به راحتی تا سایز های 20×25 قابل چاپ هستند .( با شرایط نور – پایینتر ذکر شده )
سایز های بین 3000 تا 5000 دوربین حجمی معادل بالای 5 مگابایت رو دارند و به راحتی تا سایز های 30×40 قابل چاپ هستند .( با شرایط نور – پایینتر ذکر شده )
عکس های با گوشی رو زیاد بزرگ نکنید . کیفیت پایینش در سایز های بزرگ تو ذوق میزنه.

Note_05

6– نور
مهمترین عامل شرایط نوری هستش.
عکسی که داخل خونه گرفته شده در سایز بین 3000 تا 5000 شاید حداکثر 16×21 جواب بده … ولی اگه محیط بیرون باشه براحتی 30×40  رو جواب میده.
این مورد برای دوربین های حرفه ای و نیمه حرفه ای هم صدق میکنه و از سایز های ذکر شده نیز میشه یکم بزرگتر زد.

کیفیت را گران نخرید

با ما در تماس باشید

انواع راه های تماس با ما
24 ساعته / 7 روز هفته / طول سال
Contact us

پاسخ به سوالات شما

نمایش پاسخ به سوالات متداول
با کلیک بر روی کلید زیر
FAQ

سیاست حریم خصوصی

نمایش سیاست های حریم خصوصی
نیکی سایت
Privacy Policy

ارسال رایگان

با کف خرید تعیین شده

خرید مطمئن

با اطمینان خرید کنید.

پشتیبانی 24/7

همیشه هستیم.

پرداخت سریع

پرداخت شتابی.

محصول اورجینال

لذت خریدی مطمئن.

سبد خرید
Shopping cart
Shop
Home
Menu